Esteu llestos per viure més aventures?

A la Bilioteca segueixen arribant les novetats de misteri i aventures en català. Aquesta vegada podreu viatjar a l’antic egipte. Preparats? Mireu què us proposem:

  • L’estàtua sense rostre, de Miquel Arguimbau

L’Amed un nen egipci que viu a la vora del riu Nil, acompanya el seu pare, arquitecte del Faraó a una missió molt important que no explica en què consisteix a la seva família fins al final. Al llarg d’aquest trajecte van veient tots els pobles i ciutats del Nil i van vivint diferents misteris de l’antic Egipte. Al final del llibre descobrim la veritable missió del pare de l’Amed, que era trobar el motiu pel qual una estàtua de Ramsès no tenia rostre, i el troba, es tracta d’un deteriorament a causa de la naturalesa. Ho fa saber al fill del faraó, ja que l’estat físic del Faraó és dolent.

  • Nocturn a quatre mans, de Pere Pons i Clar

En Pau viu a la part alta de Barcelona, amb luxes i confort, i té una actitud ingènua i irresponsable enfront de les seves coses. Un dia coneix la Judit, filla d’immigrants, que estima la música per sobre de totes les coses. Els dos joves s’enamoren i viuen intensament el seu desig. Nocturn a quatre mans és la història d’un amor intens i difícil.

  • El llibre de l’hivern, de Francesc Miralles

En Joel, un noi de Bellvitge de setze anys, no pensa en altra cosa que en fugir de casa seva per voltar pel món. Arribat el moment, s’atura uns dies al poble del seu besavi, un llogarret dels Pirineus habitat per un munt de personatges estranys. Un d’ells, l’Agustí, li demanarà ajut per cercar El llibre de l’hivern, una obra maleïda –amagada pel seu avantpassat– molt important per a la humanitat. Però abans no ho pugui decidir, una tempesta de neu deixa el poble on són aïllat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s