Concursos literaris 2014-2015

índex

Són molts els concursos literaris que es fan al nostre país. Un dels objectius d’aquest    blog pretén ser la seva difusió i, per això, anirem actualitzant aquesta entrada amb aquells que  considerem més significatius.

  •     ” FICCIONS, l’aventura de crear històries”. VII edició del concurs de creació literària en català per a joves de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat. S’hi pot participar de forma individual o en grup de fins a tres persones. (Termini: el primer capítol s’ha de penjar abans del 23 de febrer!)
  • Concurs Joves i conducció  VIII edició. Una proposta dirigida als alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat, que té com a objectiu conscienciar i fomentar un canvi d’actituds entre els joves cap a una mobilitat més responsable, segura i sostenible. Es tracta de penjar a la xarxa relats breus, fotografies i vídeos sobre el tema: La mobilitat del futur. Consulteu les bases clicant a l’enllaç.
  • I Concurs de Redacció dels Amics de Sant Pere. Adreçat a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO. Tema de la redacció: 1165-2015 La Selva del Camp. 850 aniversari de la carta de repoblació de la Selva. (Termini: 16 d’abril)
  • ” No em ratllis “. Concurs de microrelats. Es tracta d’escriure un microrelat de 200 paraules d’extensió com a màxim, ewn el qual l’expressió “no em ratllis”, sigui utilitzada almenys una vegada. Els microrelats es poden enviar fins al 15 d’abril de 2015.
  • XXV Certamen de narrativa breu per a Joves. Sant Jordi “Vila d’Ascó” 2015. Tema lliure. Participants: Joves de 14 a 17 anys. Termini d’admisisió: 24 de març de 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s