Josep Pont, gràcies!

El més granen tots els sentits de l’expressió- dels professors  del centre s’ha jubilat. Des del curs 1996-97 en què es va iniciar l’ensenyament secundari a la Selva, el professor Josep Pont i Terré ha exercit la seva tasca pedagògica a consciència i amb il·lusió ja sigui impartint  classes d’història i de geografia, posant ordre a la biblioteca o excercint, per a molts, com a  mestre de mestres. Aquesta il·lusió per ensenyar l’ha acompanyat fins aquest 5 de desembre, dia en què ha tancat la seva vida professional.

L’alumnat de 1r d’ESO ha pogut comprovar la seva energia i carisma com a professor. El 27 de novembre,  van assistir a la xerrada de Núria Pradas, una de les escriptores actuals més reconegudes. El Josep havia triat com a lectura obligatòria de 1r un dels seus llibres ressenyat en aquest bloc:  Heka. Un viatge màgic a Egipte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

2 thoughts on “Josep Pont, gràcies!

  1. Tota una “institució” en Josep. Segur que moltes generacions d’alumnes (i més d’una de professors) han après moltes coses amb ell. Ara, a gaudir del temps de lleure… que ho té ben merescut!

  2. Mai ès tard i per aixó vull dir al professor Josep Pont que li desitjo el millor, que em consta que ha deixat un llegat de profesionalitat i saber fer. Ara ens toca donar-li gràcies de part nostra.

    Soc la mare d’una alumne seva que el recorda molt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s